CiU de Palautordera critica l'estil del candidat de GUANYEM

En una nota que han fet pública diuen que Julián de Fabián es basa i fonamenta en mentides, manipulacions i demagògies que busca confondre a la població i desprestigiar persones, amb la finalitat d’obtenir interessos personals

Redacció
22 de maig del 2015
Actualitzat a la 1:58h
Jordi Xena, candidat de CiU, en un acte electoral a Can Bosch
Jordi Xena, candidat de CiU, en un acte electoral a Can Bosch | CiU Santa Maria de Palautordera

Jordi Xena, candidat de CiU, en un acte electoral a Can Bosch Foto: CiU Santa Maria de Palautordera


CiU de Palautordera ha manifestat que lamenta profundament l'estil i la manera de fer que està duent a terme el candidat Julián de Fabián, amagat darrera les sigles de GUANYEM. Un estil basat i fonamentat en mentides, manipulacions i demagògies que busca confondre a la població i desprestigiar persones, amb la finalitat d’obtenir interessos personals.

Diuen que en aquests darrers anys mai s’ha adreçat a l’Ajuntament en defensa de cap qüestió d'interès general mes enllà de la concessió d'aigües de Can Pagà, de la que n’era el gestor i propietari, i que va haver de ser intervinguda per motius de salubritat.

El seu interès concret en aquests darrers quatre anys ha estat aconseguir un sou de les Aigües de Can Pagà intervingudes. "L’Ajuntament de Palau no ha cedit al xantatge", diuen en una nota pública.

Des de CiU de Santa Maria de Palautordera asseguren que continuaran amb el seu estil positiu de fer política i de continuar la campanya amb propostes constructives per millorar el municipi.