Oxiris Chemicals s’incorpora a la Fundació d’Empreses IQS

Es dedica a la fabricació d'antioxidants i té planta de producció a Sant Celoni

Redacció
20 de maig del 2015
Actualitzat a les 16:32h
Un moment de la trobada amb Oxiris Chemicals, SA
Un moment de la trobada amb Oxiris Chemicals, SA | Clipmedia.net


Oxiris Chemicals, SA, empresa capdavantera en la fabricació d’antioxidants a Espanya, ha formalitzat el seu ingrés com a nou membre de laFundació Empreses IQS. Per part de l’empresa van assistir a l’acte el seu director general Josep Vila Subirats, acompanyat de la directora tècnica Yolanda Perlado. Per part d’IQS, els van rebre Pere Regull, director general d’IQS, i Rosa Curt, responsable de la Fundació Empreses IQS, que van mostrar la seva satisfacció per la incorporació del nou membre de la Fundació. Totes dues parts van manifestar durant la reunió el seu interès a posar en marxa iniciatives conjuntes.
 

Oxiris Chemicals és una empresa amb seu a Sant Celoni, i presència reconeguda en més de vint sectors industrials amb una àmplia base de clients repartits en més de 70 països de tot el món. L’especialització d’Oxiris és l’elaboració d’antioxidants que s’utilitzen per protegir els materials contra la influència negativa de l’oxidació, evitant la decoloració i desgast en plàstics i cautxús, i que es tornin trencadissos, protegeixen carburants i lubrificants de la formació de gomes i de la polimerització, així com també de la pèrdua de valor nutritiu (rancificació) en àcids grassos per al consum tant humà com animal.
 

Els inicis d’Oxiris Chemicals S.A es remunten a 1968, quan es va inaugurar Derivats Fenòlics, SA (DERFESA), com a fabricant d’antioxidants fenòlics. El 1971 l’empresa va iniciar la distribució dels seus productes amb la filial de Royal Dutch Shell, Societat Petrolífera Espanyola (SPES), que anys després va adquirir la totalitat de les seves accions. Després d’una sèrie de canvis, el 2008, Oxiris Chemicals, SA, va ser adquirida per RASCHIG GMBH, que forma part de PMC Global Inc. Oxiris Chemicals produeix una àmplia gamma d’antioxidants fenòlics sota la marca IONOL. Les seves instal·lacions estan preparades per fabricar variants de productes segons les necessitats dels clients. Un dels seus productes són els combustibles per l’aviació, ja que els antioxidants IONOL redueixen la formació d’aglomerat i polímers per prevenir el bloqueig d’injectors fins i tot a baixes temperatures.
 

La Fundació Empreses IQS va ser constituïda el 1958 amb l’objectiu de fomentar la formació, la investigació i la relació entre IQS i el món empresarial. Aquesta tasca, fonamental per IQS, es desenvolupa gràcies al suport econòmic de les més de cent empreses nacionals i internacionals que participen a la Fundació Empreses IQS.

Arxivat a