L'alcaldable de CiU anuncia que Palau tindrà fibra òptica abans d'acabar l'any

Jordi Xena ho ha dit en l'acte electoral celebrat aquest cap de setmana al Virgili, Temple i Ca l'Abril

Redacció
18 de maig del 2015
Actualitzat a les 17:54h
Jordi Xena en el barri del Virgili, Temple i Ca l'Abril
Jordi Xena en el barri del Virgili, Temple i Ca l'Abril | DBM

Jordi Xena en el barri del Virgili, Temple i Ca l'Abril Foto: DBM


L'alcalde i candidat a la reelecció a l'Ajuntament de santa Maria de Palautordera, Jordi Xena, ha anunciat aquest cap de setmana que abans d'acabar l'any Santa Maria de Palautordera podran millorar les seves prestacions a internet gràcies a la fibra òptica. Les obres és previst que comencin abans que s'acabi aquest any. Xena ha fet l'anunci en el decurs d'un acte electoral que ha portat a terme al barri del Virgili, Temple i Ca l'Abril.

L'alcaldable de CiU tanmateix ha anunciat l'estudi de pacificació del trànsit, seguir potenciant la Festa Major del barri i descentralitzar els actes de la Festa Major de Palau, canvi de l'enllumenat amb tecnologia LED i l'ús socials de dos locals que estaven decaient com l'antiga llar d'infants Sol Solet que es cedirà a Protecció Civil i l'edifici de la zona esportiva que l'utilitza Afadis.

A banda de les actuacions concretes del barri, Jordi Xena, també explica altres qüestions a nivell general destacant la feina feta en aquests quatre anys de legislatura que el govern municipal ha estat al servei de les persones i de les entitats, la gestió eficient de l?Ajuntament, la coherència i l'honestedat o estar al servei del país.