Francesc Deulofeu insisteix en el bosc com estratègia de futur a Sant Celoni

L'alcaldable de CiU té com objectius clars la creació de llocs de treball, estar al costat de les persones necessitades, fer el millor Sant Celoni pels nostres fills i filles i governar un municipi sobiranista

Redacció
17 de maig del 2015
Actualitzat a les 8:36h
Francesc Deulofeu al centre de la imatge amb els integrants de la candidatura de CiU a Sant Celoni
Francesc Deulofeu al centre de la imatge amb els integrants de la candidatura de CiU a Sant Celoni | Jordi Purtí

Francesc Deulofeu al centre de la imatge amb els integrants de la candidatura de CiU a Sant Celoni Foto: Jordi Purtí


"Som un equip de gent que desitja fer un Sant Celoni i la Batllòria millor, de la mateixa manera que ho desitgem per Catalunya", així és com ha presentat l'alcaldable de CiU de Sant Celoni, Francesc Deulofeu, la seva candidatura que s'ha presentat aquest dissabte a la tarda a la plaça de l'església.

Ha destacat que el seu programa gira al voltant de tres idees bàsiques. Crear llocs de treball, estar al costat de les persones que més ho necessiten i fer el millor Sant Celoni pels nostres fills i filles. També en l'horitzó de futur pivotar "sobre una de les joies més preuades que té el nostre poble: el bosc". En aquest sentit, Francesc Deulofeu el considera un element estratègic de Sant Celoni i el Baix Montseny pel desenvolupament local, turístic, del teixit productiu, la recerca i la formació.

Un programa que, com es recorda des de Convergència i Unió, conté propostes que els han fet els veïns i veïnes de sant Celoni i la Batllòria a través de la campanya als barris Demana un desig i el web Participar.

En el decurs de l'acte el procés nacional també ha tingut un paper destacat "Catalunya comença a cada ajuntament i el nostre no pot seguir absent del procés nacional", ha dit Francesc Deulofeu que ha demanat clarament que a partir del dia 24 de maig estan preparats a governar des d'un ajuntament independentista "sols o acompanyats d'altres grups que també ho creguin". Diu que en volen ser protagonistes, compromesos amb la voluntat del poble. En aquest sentit, CiU davant la prohibició per part de la Junta Electoral de retirar les estelades dels edificis públics, va decidir repartir estelades a tothom qui ho va desitjar.
Arxivat a