ERC Sant Celoni anul·la l'acte la presentació de la candidatura

Amb motiu de l'accident aeri que hi va haver dissabte al migdia a Sevilla. A l'alcaldable Magalí Miracle l'havien d'acompanyar Joan Ignasi Elena, d'Avancem, i Maria Geli de MES.

Redacció
11 de maig del 2015
Actualitzat a les 7:50h
Candidatura d'ERC Sant Celoni
Candidatura d'ERC Sant Celoni | ERC Sant Celoni

Amb motiu de l'accident aeri que hi va haver dissabte al migdia a Sevilla, la candidatura d'ERC-AM per a Sant Celoni i la Batllòria va suspendre l'acte de campanya que hi havia previst per dissabte al vespre a la plaça de la Biblioteca.

Esquerra Republicana va expressar així la seva consternació davant l'accident d'avió va costar la vida a 6 treballadors de la companyia Airubus, mentre que dos més van quedar ferits de gravetat.

Des d'ERC-AM es lamenta el tràgic accident aeri i van traslladar el seu condol als familiars i amics de les víctimes. La pèrdua de vides humanes en circumstàncies com aquestes és una tragèdia irreparable.

Aquest havia de ser l'acte d’inici de campanya, en el qual s'havia de presentar la seva candidatura. La candidata a l’alcaldia, Magalí Miracle, l'havien d'acompanyar el cofundador d’Avancem, Joan Ignasi Elena, i la diputada al Parlament i membre de MES, Marina Geli.
 
La candidatura d’ERC-AM incorpora a la seva candidatura a un membre de MES i a dos d’Avancem, a més de 13 homes i dones independents.
Arxivat a