«Escratxe» silenciós de la PAH Baix Montseny a CiU a Sant Celoni

Els activistes de la Plataforma d'Afectats per l'Hipoteca han irromput en un acte electoral on hi havia el portaveu del Govern de la Generalitat, Francesc Homs

Redacció
09 de maig del 2015
Actualitzat el 12 de maig a les 15:39h
Els activistes de la PAH Baix Montseny al darrere dels alcaldables de CiU
Els activistes de la PAH Baix Montseny al darrere dels alcaldables de CiU | Jordi Purtí

Els activistes de la PAH Baix Montseny al darrere dels alcaldables de CiU Foto: Jordi Purtí

L'acte dels alcaldables de CiU del Baix Montseny a Sant Celoni que s'ha portat a terme aquest matí per comprometre's amb el Baix Montseny i la seva gent, amb la presència del portaveu del Govern de la Generalitat, Francesc Homs no ha estat tranquil del tot a conseqüència de l'escratxe silenciós de la PAH Baix Montseny.

Els i les activistes, en un moment determinat s'han col·locat al darrera dels alcaldables mentre Francesc Homs s'estava dirigint al públic assistent, a la plaça Comte del Montseny, vestits de verd i amb pancartes on es podia llegir  eslògans com "Al Parlament defensareu la llei?", "Al juny sí que es pot", "Pobresa energètica  #CiUPP" "Cpndemna deutes tota la vida", i "Enemics dels drets humans", entre d'altres. L'objectiu era demanar el suport de CiU a la ILP impulsada per l'aliança contra la pobresa energètica.

Durant l'acció, la PAH ha lliurat una carta als alcaldables presents en l'acte d'avui a Sant Celoni i al propi Francesc Homs, explicant els motius de la protesta. "Hem recollit 150.000 firmes de suport, el triple de les necessàries. La gent senzilla hem demostrat que volem un canvi" i es queixen que CiU i PP són els únics partits que no s'han compromès amb la ILP "apel·lem a les seves consciències per votar la ILP, per votar per totes les famílies de Catalunya".

Francesc Homs ha tingut una llarga xerrada amb membres de la PASH Baix Montseny. Abans, en la seva intervenció en l'acte i amb els membres de la PAH al seu darrera ha dit que "Nosaltres assumim que ens critiquin amb embuts al cap i la trompeta a la boca, però després ens posem a treballar per solucionar els problemes, per complicats que siguin i ens mullem". Homs també ha manifestat que és legítima la denúncia, però CiU sempre dóna la cara.

Tot seguit, la PAH Baix Montseny s'ha dirigit al local on fins fa dos anys hi havia hagut una oficina de la Caixa per pintar-hi l'eslògan "Sí es pot" als vidres, que hores d'ara ja han netejat perquè no sabien que no era un local propietat de l'entitat bancària.
 

Francesc Homs parlant amb activistes de la PAH Baix Montseny Foto: Jordi Purtí

 

Activistes de la PAH Baix Montseny pintant els vidres d'una antiga oficina de la Caixa Foto: Jordi Purtí


 

Arxivat a