Bústia: ERC defensa mantenir un hospital de qualitat per al Baix Montseny

Redacció
05 de maig del 2015
Actualitzat a les 0:39h
ERC de Sant Celoni i la Batllòria, assabentada d’algunes mesures que la gerència de l’Hospital vol portar a la pràctica per estalviar costos laborals i materials, vol mostrar el seu profund desacord amb què les retallades pressupostàries de l’Hospital afectin directament la qualitat assistencial dels usuaris i les usuàries d’aquest equipament, que cobreix tota l’àrea del Baix Montseny.
 
ERC rebutja que l’Hospital de Sant Celoni perdi serveis que ja presta en benefici d’altres hospitals, com Mollet o Granollers. El Baix Montseny necessita un hospital de qualitat, per això ERC lamenta que avui haguem de lluitar per la supervivència d’aquest equipament quan fa tot just vuit anys, al 2007, teníem un hospital nou a tocar de dits.
 
ERC considera que la millor manera de defensar els interessos dels treballadors i les treballadores de l’Hospital és que des de l’Ajuntament de Sant Celoni es defensi davant el Departament de Salut de la Generalitat la idoneïtat de mantenir les funcions i els serveis a l’Hospital. I en això, l’Alcalde de Sant Celoni trobarà en ERC una aliada, tant a Sant Celoni com als ajuntaments del Baix Montseny i al Parlament de Catalunya.

ERC de Sant Celoni i la Batllòria vol contribuir a trobar solucions que beneficiïn, per sobre de tot, als usuaris i les usuàries de l’Hospital i, per això, a partir d’ara treballarà en dos fronts: per una banda, sol·licitarà una reunió amb una representació del Patronat i amb els representants dels treballadors i, per l’altra, farà totes les gestions institucionals que siguin necessàries.
 
Arxivat a