Cristina Talló esclata i assegura que el pacte ICV i Podem Sant Celoni segueix

La número tres de la candidatura ICV Sant Celoni - La Batllòria Pot manifesta que l'acord és més sòlid que mai

Redacció
02 de maig del 2015
Actualitzat el 03 de maig a les 2:18h
Cristina Talló, número tres de la candidatura ICV Sant Celoni-La Batllòria Pot
Cristina Talló, número tres de la candidatura ICV Sant Celoni-La Batllòria Pot | Jordi Purtí

Cristina Talló, número tres de la candidatura ICV Sant Celoni-La Batllòria Pot Foto: Jordi Purtí


La presentació o no presentació de Podem a les eleccions municipals de Sant Celoni continua portant cua i polèmica. Després de l'article publicat dijos d'aquesta setmana, dia 30 d'abril a baixMontseny.info Cristina Talló, número tres de la candidatura Sant Celoni-La Batllòria Pot i vinculada al Cercle de Podem de Sant Celoni ha esclatat d'indignació i afirma que el pacte entre el cercle de Podem Sant Celoni i ICV està trencat "és totalment fals", remarca en un correu enviat a aquesta redacció.

Talló diu que també és fals que les persones que surten a la foto "siguin del Cercle Podem Sant Celoni", només dues matisa "casualment les que després de signar el pacte s'han fet enrere moguts només per un afany de protagonisme". Diu que s'autoanomenen portaveus del cercle quan ningú els ha escollit en assemblea.

La número tres d'ICV Sant Celoni - La Batllòria Pot diu que el pacte entre Podem i ICV-Verd segueix endavant "de manera més sòlida que mai, perquè ara  només en formen part les persones que volem treballar pel poble i amb el poble". Cristina Talló assegura que segueixen comptant amb el suportde la gent que de veritat sí que són del Cercle Podem Sant Celoni "que cada dia som més sense haver de recórrer a jugades com les que estan fent fins ara". Manifesta que ho fan amb el cap ben alt, amb humilitat, dignitat i amb totes les de la llei.
 

Full informatiu del Cercle Podem sant Celoni en el que expliquen que no es presenten a les eleccions Foto: Podem

 

Podem o no Podem, un vodevil









 
Arxivat a