Comença la temporada de triatló

Integrants del Club Triatló Baix Montseny han debutat a Blanes i Sant Carles de la Ràpita

Redacció
01 de maig del 2015
Oriol Mayneris i Francesc Fontanillas al triatló de Sant Carles de la Ràpita
Oriol Mayneris i Francesc Fontanillas al triatló de Sant Carles de la Ràpita | CTBM

Marcel Fontanillas i Laurio Perdiguero al triatló de Blanes Foto: CTBM


La temporada de triatló ja és en marxa des del passat 26 d'abril. Diversos integrants del Club Triatló Baix Montseny ja han participat en diferents proves del calendari català. Dos d’ells van anar al triatló esprint de Blanes amb les distàncies de 750m nedant, 20km bicicleta i 5 km corrent. Tant Marcel Fontanillas com Laurio Perdiguero van poder desplegar tot el seu potencial en la natació fent molt bons parcials. Una bici dura i ràpida va marcar el segment d'aquesta modalitat, i finalment el tram de córrer era de dues voltes a un circuit completament pla i pel passeig de Blanes. Els dos triatletes van entrar a meta amb un temps d'1:10:45.

D'altra banda, Francesc Fontanillas i Oriol Mayneris van participar al V triatló doble olímpic de Terres de l’Ebre amb les distàncies de 3.000 metres nedant, 90km amb bici i 20 km corrent. Tots dos van tenir una natació còmode degut a la orografia del delte de l’Ebre on no hi havia onades i semblava una piscina.

El tram de bicicleta va ser molt ràpid ja que constava d’un circuit a 3 voltes on amb prou feines hi havia desnivell. Finalment el tram de córrer de 20km era per la zona del passeig de Sant Carles de la Ràpita. L’Oriol va marcar un crono de 5h06 minuts i el Francesc de 6h 44 minuts. La propera prova serà el triatló per equips del prat el dia 9 de maig on prendran sortida l’equip masculí i el femení, que farà el seu debut.

El Club Triatló Baix Montseny busca voluntaris per a la Ironman
 
El proper 17 de maig tindrà lloc la Ironman, triatló de mitja distància que passarà per Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i Sant Esteve de Palautordera. Des del Club Triatló Baix Montseny col·laboren amb l'organització reunint els voluntaris necessaris pel seu pas per Sant Celoni. Per aquest motiu, fan una crida perquè tothom qui ho desitgi s'apunti a participar com a voluntaris. Per fer-ho, cal contactar via correu electrònic a info@triatlobaixmontseny.org abans del 9 de maig.

Més informació de l'esdeveniment al web de la prova: www.ironman.com.
 

Oriol Mayneris i Francesc Fontanillas al triatló de Sant Carles de la Ràpita Foto: CTBM



 
Arxivat a