El PSC de Sant Celoni presenta una candidatura molt renovada

De l'actual equip de govern municipal només repeteixen l'alcalde Joan Castaño -candidat a la reelecció-, Josep Capote, en el número sis i Júlia de la Encarnación que tanca la llista en el número disset

Redacció
28 d'abril del 2015
Joan Castaño amb bona part de la candidatura del PSC de Sant Celoni 2015
Joan Castaño amb bona part de la candidatura del PSC de Sant Celoni 2015 | Jordi Purtí

Joan Castaño amb bona part de la candidatura del PSC de Sant Celoni 2015 Foto: Jordi Purtí


L'actual alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño, encapçala una candidatura del PSC de gent molt diversa i preparada per treballar per Sant Celoni i la Batllòria "pel que realment importa. Una llista de persones que es presenta amb vartiacions significatives en relació a la que va guanyar les eleccions municipals de l'any 2007.

Així, d'entrada la número dos serà Montserrat Márquez, una independent llicenciada en Filologia Catalana que treballa al Consorci de Normalització Lingüística i imparteix classes per a adults. També ocupen llocs significatius Eduard Vallhonesta, actual primer secretari del PSC de Sant Celoni i La Batllòria i Míriam Teruel, en els llocs tercer i quart, respectivament.

Militants històrics com Lluís Garriga i Josep Capote ocupen el cinquè i sisè lloc, mentre que Cristina Gálvez és la setena de la llista i Clemen Gutiérrez, que ja havia estat regidora en altres legislatures, ocupa la vuitena plaça de la llista.

D'altra banda, regidors de l'actual equip de govern com Júlia de la Encarnación és qui tanca la llista, mentre que Òscar Caño, que va entrar el mes de gener substituint Magalí Miracle, i Isabel Coll són a la llista de la candidatura en qualitat de suplents.
 

Candidatura PSC Sant Celoni municipals 2015 / PSC Sant Celoni


 
Arxivat a