Cristina Martínez candidata d'Independents per Riells i Viabrea-PSC-CP

L'alcaldable de la candidatura vinculada als socialistes diu que sempre posaran per davant d’interessos partidistes o disciplines de partit les necessitats de la gent de Riells i Viabrea

Redacció
26 d'abril del 2015
Actualitzat a la 13:22h
Candidatura d'Independents per Riells i Viabrea-PSC-CP
Candidatura d'Independents per Riells i Viabrea-PSC-CP | DBM

Candidatura d'Independents per Riells i Viabrea-PSC-CP Foto: DBM


El Casal del Poble de Riells i Viabrea ha estat l'escenari on Cristina Martínez Picot, alcaldable per Independents de Riells i Viabrea- PSC-CP, ha escollit per presentar  la seva candidatura. Martínez Picot, de 45 anys, ha decidit fer un pas endavant perquè considera que es troba en el moment just de la seva vida per dedicar-se a la política, "després d'anys d’experiència a l’empresa privada en l’àmbit de la gestió empresarial i també de tenir ara mateix una empresa pròpia ben assentada". Considera que es pot comprometre amb el seu poble i oferir una gran capacitat de gestió alhora que també comparteix l’empenta que els emprenedors necessiten per tirar endavant els seus negocis.
 
Al costat de tothom qui forma part de la candidatura que Cristina Martínez Picot qualifiva de  grup format per persones treballadores, senzilles, molt vinculades al poble i amb ganes de treballar pel municipi i per tots els vilatans de Riells i Viabrea, "estic molt il·lusionada per poder seguir participant de l’activitat del nostre consistori que fins ara seguia a través de Manel Ortí de qui prenem el relleu", recalca la candidata d'Independents per Riells i Viabrea-PSC-CP.

Recalca que tota la gent que forma la seva candidatura està també molt vinculada a l’associacionisme i activisme de Riells i Viabrea, amb gent de totes les edats per tal que tothom s’hi pugui sentir representat, "amb militants socialistes i també gent independent per tal de buscar i representar la màxima transversalitat, tal com és el nostre municipi".
 
Crisatina Martínez Picot assegura que el grup que encapçala té un programa ambiciós però realista que presentaran amb detall els propers dies amb propostes pels temes que consideren claus per a Riells i Viabrea. "L’ampli ventall d’experiència en diferents camps de la candidatura ens permetrà ser molt propositius i innovadors respecte al que s’ha vingut fent els darrers anys al consistori", remarca la candidata. En aquest sentit té el convenciment  que poden construir un canvi real per al municipi i aquest serà el seu màxim objectiu, "sempre posant per davant d’interessos partidistes o disciplines de partit les necessitats de la gent de Riells i Viabrea", conclou Cristina Martínez Picot.

La llista

INDEPENDENTS PER RIELLS I VIABREA - PARTIT DELS SOCIALISTES DE CATALUNYA - CANDIDATURA DE PROGRÉS (IpRiV-PSC-CP)

1. CRISTINA MARTÍNEZ PICOT
2. FRANCESC XAVIER CÓRDOBA MONTESINOS
3. ANA ISABEL MÁRQUEZ SORIANO
4. JUAN PEDRO HERNÀNDEZ SORIANO
5. SHAILA CASELLAS CANALETA
6. Mª TERESA ROIG COSTA
7. MIGUEL PÉREZ PÉREZ
8. GREGORIO CUEVAS COSIO
9. NUNU RAICH VILA
10. JUAN JESUS BELLA RODRÍGUEZ
11. MANEL ORTI LÓPEZ

Suplents
1. TALIA JESUS VALENCIA ALARCON
2. RAFAEL CEBALLOS JIMENEZ
3. Mª ROSARIO DIEGUEZ PAVON
4. ANTONIO CALVO BAGUER
5. FERNANDA GARCIA ESCRIBANO
6. ALFONSO NIETO MUÑOZ
7. Mª JOSÉ FUSTE SAUS
8. EMILIO DIAZ SÁNCHEZ

Arxivat a