Quin temps farà avui dijous?

Laura Alberch
16 d'abril del 2015
Actualitzat a les 7:56h
Gent amb paraigua sota la pluja a Vic
Gent amb paraigua sota la pluja a Vic | Foto: Adrià Costa

Gent amb paraigua sota la pluja a Vic Foto: Adrià Costa


Una massa de núvols ha arribat a Catalunya i avui caldrà tornar a agafar el paraigües. Fins a primera hora del matí, el cel estarà molt ennuvolat. A partir de llavors, les nuvolades seran variables i apareixeran sobretot al Pirineu, Prepirineu i el terç oest del país, acompanyats de ruixats i xàfecs. 

De fet, s'esperen pluges a qualsevol punt del país. Encara que seran d'intensitat moderada, poden portar tempesta i fang, mentre que en alguns indrets també poden anar acompanyades de calamarsa. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís de perill per la intensitat de la pluja.

Les temperatures mínimes seran lleugerament més altes, excepte a les valls del Pirineu on poden baixar una mica. Les màximes baixaran poc en general i rondaran entre els 13 i els 24ºC. 

El vent bufarà de component sud i est al litoral i prelitoral, i de component sud a l'interior. Les ratxes seran fluixes i moderades, amb algun cop fort al Pirineu fins al migdia. El Meteocat també ha emès un avís de perill per vent.

Matí

Foto: Meteocat

Tarda
 

Foto: Meteocat