ERC de Santa Maria de Palautordera ratifica la llista de les municipals

El candidat Ramon Arabia diu que és una llista preparada per guanyar les eleccions del 24 de maig

Redacció
31 de març del 2015
Actualitzat a les 16:57h
Ramon Arabia, encapçalarà lallista d'ERC a Santa Maria de Palautordera
Ramon Arabia, encapçalarà lallista d'ERC a Santa Maria de Palautordera | ERC Palautordera

Ramon Arabia, encapçalarà lallista d'ERC a Santa Maria de Palautordera Foto: ERC Palautordera


L’Assemblea Extraordinària de la Secció Local d’Esquerra Republicana de Santa Maria de Palautordera ha aprovat per majoria la llista de la candidatura que concorrerà a les eleccions municipals el pròxim 24 de maig. Una llista que estarà encapçalada per Ramon Arabia que actualment ja representa el partit a l’Ajuntament de Palau. Arabia, una vegada donat el vist-i-plau a la llista pels militants palauencs ha manifestat la seva satisfacció “per l’oportunitat i la confiança que una vegada més l’hi han demostrat els seu companys de partit”. L’alcaldable republicà no dubte que es tracta d’una llista formada per gent molt vàlida i amb el convenciment que aconseguiran un resultat important “és una llista preparada per guanyar les eleccions i amb aquesta finalitat ens presentem a les municipals del mes de maig, per canviar Palau i per aplicar el nostre lema: Persones, poble i país”.

El candidat d’ERC de Santa Maria de Palautordera també ha explicat que el programa és pràcticament enllestit i abastarà fonamentalment els tres eixos amb els quals pensen treballar. "Un programa pensat per les persones, sobretot per aquelles que pateixen risc d’exclusió social". Diu que aplicaran polítiques que durant aquesta legislatura ja hi han donat suport. També treballaran pel poble, perquè ERC "ha estat i estarà al costat de les entitats donant-los el suport que calgui perquè puguin portar a terme els seus projectes". I pel país, "perquè som una força indiscutiblement independentista i seguirem lluitant per aconseguir la plena llibertat de Catalunya".

Ramon Arabia recorda que des d’ara fins al moment de les eleccions ERC Palautordera farà un seguit d’actes per donar a conèixer amb més profunditat el seu missatge ja que “estem preparats per governar. Un nou país és possible i un altre poble és possible. Ho farem”, remarca el candidat a l’alcaldia.

La llista definitiva

1-Ramon Arabia
2- Àngels Triquell
3- Xavi Blas
4- Núria Ripollés
5- Matilde Cortés
6- Ana Maria Lluch
7- Joan Mas
8- Laia Rovira
9- Ramon Illa
10- Eulalia Gómez
11- Josep Maria Salazar
12- Maria Márquez
13- Josep Anton Saurí.

SUPLENTS
14- Miquel Fornés
15-Roser Moreso
16- Ramon Garrido