El Club Triatló Baix Montseny corre el Duatló de Girona pensant en Sant Celoni

Els duatletes baixmontsenyencs han tancat la temporada de duatló amb la prova disputada a la capital gironina

Redacció
29 de març del 2015
Actualitzat el 30 de març a les 0:16h
D'esquerra a dreta: Goyo Jurado,  Dídac purtí, Jordi Lobato, Diego De la Torre i Rafa Fornós
D'esquerra a dreta: Goyo Jurado, Dídac purtí, Jordi Lobato, Diego De la Torre i Rafa Fornós | Jordi Purtí

D'esquerra a dreta: Goyo Jurado, Dídac Purtí, Jordi Lobato, Diego De la Torre i Rafa Fornós Foto: Jordi Purtí


El Club Triatló Baix Montseny ha posat aquest matí pràcticament el punt i final a la temporada de duatló corresponent al Circuit Català i Lliga de Clubs amb el II Duatló Girona-Manter de carretera que s'ha disputat al voltant del barri de Fontajau de la capital gironina i al qual hi han pres part cinc duatletes de diferents categories del Club Triatló Baix Montseny.

En la jornada d'avui ha quedat palès que l'especialitat forta del club baixmontsenyenc és la muntanya. En categoria sènior masculina absoluta Goyo Jurado ha fet el recorregut dels 5 quilòmetres corrent, els 25 quilòmetres en bicicleta i els 2,5 quilòmetres també corrent en un temps d'1 hora, 11 minuts i 22 segons i ha acabat en el lloc 50è de 144 participants en aquesta categoria, en la qual també hi havia el seu company Jordi Lobato que ha fet el recorregut en una hora, 19 minuts i 33 segons, entrant a meta en el lloc 108è.

En categoria cadet, Dídac Purtí ha estat 9è de 22 duatletes amb un temps d'1 hora 16 minuts i 34 segons. mentre que en categoria veterans 1 Diego de la Torre, que avui feia la primera cursa de la temporada, ha complert el recorregut amb 1 hopra 28 minuts i 13 segons, entrant en el lloc 52è de 69 participants i Rafa Fornós, en aquesta mateixa categoria, ha entrat en el lloc 67è amb un temps d'1 hora 47 minuts i set segons.

En total hi han participat 341 duatletes de totes les categories, dels quals l'han acabat 335. Abans de començar s'ha guardat un emotiu i respectuós minut de silenci en la mewmòria de les víctimes de l'accident aeri de dimarts passat.

A partir d'ara, totes les mirades del Club Triatló Baix Montseny estan posades en el 12 d'abril ja que a Sant Celoni es disputarà el 3r Duatló Popular de muntanya que organitza l'entitat baixmontsenyenca. També s'estan preparant per la temporada de triatló.
 

Moment en què els duatletes han fet un minut de silenci a Girona per l'accident aeri Foto: Jordi Purtí

Arxivat a