La parròquia de Palau es fa petita pel funeral de Laura Altimira Barri

Centenars de persones han volgut donar el condol a les famílies de la jove accidentada dimarts passat en l'Airbus A320

Jordi Purtí
28 de març del 2015
Actualitzat el 30 de març a les 18:08h
La parròquia de Santa maria de Palautordera plena a vessar en el funeral de Laura altimira Barri
La parròquia de Santa maria de Palautordera plena a vessar en el funeral de Laura altimira Barri | DBM

La parròquia de Santa maria de Palautordera plena a vessar en el funeral de Laura altimira Barri Foto: DBM


Centenars de persones han fet petita la parròquia Santa maria del municipi de Santa Maria de Palautordera, on aquest migdia ha tingut lloc el funeral per la jove de 32 anys, Laura Altimira Barri, morta dimarts d'aquesta setmana en l'accident de l'Airbus A320 estavellat als Alps francesos.

El funeral, que ha estat oficiat pel rector de Santa Maria de Palautordera, Ignasi Ballbé, ha tingut un moment especialment emotiu quan els cosins i cosines de la Laura li han dedicat unes paraules de record "has estat el pal de paller per nosaltres, mai t'oblidarem". Al funeral també hi han estat presents els alcaldes de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena, de Sant Esteve de Palautordera, Salvador Cañellas, i el de Vallgorguina, Joan Mora. També hi havia diversos regidors dels municipis baixmontsenyencs.

En el recordatori que s'ha donat als assistents del funeral hi ha un poema de Pablo Neruda i un altre de Joan Sala Pujol, a més d'un escrit de les germanes de Laura Altimira Barri que acaba dient "i el teu somriure el guardarem a dins per sempre".

Condol als alumnes de l'IES Giola de Llinars

L'escola Avet Roig de Sant Celoni s'ha sumat al condol dels alumnes de l'IES Giola de Llinars del Vallès, que van perdre els seus companys d'intercanvi en el tràgic accident de dimarts passat