Expedienten un policia de Sant Celoni per haver creat una empresa

L'Ajuntament considera que podria ser contrari amb el règim d'incompatibilitats dels policies i el personal de l'administració pública

| 08/06/2012 a les 00:00h
Arxivat a: Successos, incompatibilitats, expedient, policia, Sant Celoni, Successos
Aquesta notícia es va publicar originalment el 08/06/2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Sant Celoni ha obert un expedient disciplinari a un policia local pel fet d'haver constituït una societat mercantil i que podria anar en contra del règim d'incompatibilitats dels policies i el personal de l'administració pública en general, fixat en la Llei 53/1984, segons que es desprèn un informe del secretari de municipal al qual ha tingut accés BaixMontseny.info.

Segons aquest informe, el policia hauria constituït la societat el novembre de l'any passat i es dedica a la intermediació en l'assessorament laboral, jurídic, fiscal, financer i comptable a empreses i particulars. A més, també es dedica a la creació, promoció, gestió, administració i explotació de qualsevol local d'espectacles públics. L'empresa té la seu fiscal a Sant Celoni i el policia expedientat n'és l'administrador únic. El regidor de Serveis Generals de l'Ajuntament ho va posar en coneixement de l'alcaldia el dia 5 de març de 2012 i la resolució data del 18 d'abril d'aquest mateix any.

D'acord amb la Llei 53/1984 d'incompatibilitats del Personal al Servei de les Administracions Públiques assenyala que queden exceptuades aquelles tasques derivades de l'administració del patrimoni personal o familiar, la direcció de seminaris o el dictat de cursos o conferències en centres oficials destinats a la formació de funcionaris o professorat, quan no tinguin caràcter permanent o habitual ni suposin més de setanta-cinc hores l'any, la participació en triobunals qualificadors de proves selectives, la participació del personal docent en exàmens, l'exercici del càrrec de president, vocal o membre de ju8ntes rectores de mutualitats o patronats de funcionaris, la producció i creació litarària, artística, científica i tècnica, la participació ocasional en col·loquis i programes en qualsevol mitjà de comunicació i la col·laboració i l'assistència ocasional a congressos, seminaris, conferències o cursos de caràcter professional.

En la resolució d'alcaldia també s'especifica el nomenament com a instructor i secretari de l'expedient, de manera respectiva, un funcionari de la Diputació de Barcelona, tècnic superior en dret i adscrit al Servei d'assistència en Recursos Humans, juntament amb el secretari de l'Ajuntament de Sant Celoni.

També us pot interessar

 

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Ball de Gitanes de Sant Celoni | Jordi Purtí
01/01/1970
La festa de Carnaval obrirà la celebració dels 250 anys de Gitanes al municipi
El nou box de ginecologia del Cap de Breda | AJB
01/01/1970
D'aquesta manera s'allibera l'espai utilitzat fins ara, que complirà la funció de box d'urgències
Ple de l'Ajuntament d'Hostalric | La Selva Comunica
01/01/1970
La moció també manifesta la convicció que el Referèndum és una eina inclusiva, que permetrà la lliure expressió dels diversos posicionaments que els ciutadans i ciutadanes de Catalunya