La Colla Gegantera del Cor de Maria de Sant Celoni solidària amb la BML

Recorren 10 quilòmetres per Barcelona amb la Tona, la gegantona de l'escola

Redacció
05 de març del 2015
Actualitzat el 06 de març a les 0:22h
La Colla Gegantera del Cor de Maria
La Colla Gegantera del Cor de Maria | Eduard Estival

La Tona, gegantona del Cor de Maria, sobresurt a l'arribada de la caminada Foto: Eduard Estival


Poc es podia esperar la Colla Gegantera del Cor Maria el ressò que tindrien quan van decidir apuntar-se a la Barcelona Magic Line (BML), la caminada solidària que organitza Sant Joan de Déu i que es va celebrar el passat diumenge 1 de març per sensibilitzar i recollir fons per als programes d’atenció a les persones més vulnerables. Nens sense llar, problemes de salut mental, discapacitat intel·lectual, dependència, infància hospitalitzada, recerca biomèdica i cooperació internacional.

 

És una caminada no competitiva, a la qual s’hi participa per equips d’entre 3 i 25 persones. Els equips es marquen un repte solidari, implicar el seu entorn per a sensibilitzar i recollir diners per a programes socials; i un repte esportiu, la distància a recórrer el dia de la caminada.
 

El 100% dels diners aconseguits pels equips de la BML es destinen als programes socials de Sant Joan de Déu. La Colla gegantera del Cor de Maria, amb gairebé setanta persones entre pares i nens, hi van participar amb dos equips i hi han aportat al voltant de tres-cents euros, a més de ser notícia als mitjans d'abast nacional. No en va la Tona i les samarretes taronges hi eren presents de manera destacada.


Eduard Estival, cap de colla, ha explicat a BaixMontseny.info que ha estat una experiència exitosa i molt positiva, tant és així que l'any vinent tenen previst tornar-hi, preparar la caminada amb més antel·lació i convèncer les altres colles geganteres de les escoles de Sant Celoni que també hi participin, per l'esperit solidari que té la cursa per tots els nens que ho passen malament, com un cas de càncer de Sant Celoni mateix. La colla del Cor de Maria han escollit la cursa més curta, de 10 quilòmetres -les altres podien ser de 20, 30 o 40 quilòmetres- tenint en compte que portaven nens petits, sortint de la plaça Espanya pujar fins a Montjuïc i acabar a la plaça de la Catredral.


 

La Colla Gegantera del Cor de Maria Foto: Eduard Estival

Arxivat a