Picabaralla d'ERC i CiU de Breda a través de les xarxes socials

Una plana web de l'Ajuntament en proves amb una notícia de la candidata de CiU, origen de la polèmica

Redacció
03 de març del 2015
Captura de pantalla de la pàgina web aconseguida pel Grup Municipal d'ERC
Captura de pantalla de la pàgina web aconseguida pel Grup Municipal d'ERC | ERC-Breda

Captura de pantalla de la pàgina web aconseguida pel Grup Municipal d'ERC Foto: ERC-Breda


Picabaralla pública a través de les xarxes socials -twitter i facebook- entre els grups municipals de CiU i ERC de Breda. L’origen de la discòrdia és una plana web en proves però, pel motiu que sigui, fa uns dies va ser visible i s’hi publicava la notícia “Judit Cortada pren el relleu de Jordi Iglesias com a cap de llista de Breda”.  Per això, el Grup Municipal d’Erc-Breda, que va poder fer una captura de pantalla de la notícia, ha fet una piulada a twitter acusant CiU d’utilitzar el loc web de manera tendenciosa per fer propaganda de la candidatura.
 

Una primera resposta a twitter per part de CiU deia que “teniu la resposta  i l’obvieu. CiU Breda no té cap responsabilitat en el contingut d’aquesta web”. CiU s’ha explaiat més enllà dels 140 caracters a facebook. Des de CiU diuen que ERC no ha contrastat la informació “però ja han acusat. és la seva empremta, la seva manera de fer”.
 

Asseguren que el regidor de Comunicació s’ha afanyat a aclarir que es tracta d’una pàgina en proves i que la notícia que hi apareix és aleatòria i ha deixat clar que CiU Breda no hi té res a veure. També s’afegeix que “bé, potser la primera pregunta que ens hauríem de fer és per què una pàgina en proves està online i disponible per a tothom, si no és definitiva. I en segon lloc, també s’hauria de respondre per què, precisament es penja aquesta notícia i no qualsevol altra. Si certament és aleatòria, l’atzar bredenc no deixa de ser molt capritxós i genera preguntes”.
 

Des del grup municipal de CiU es considera que ERC Breda hauria de respondre com han arribat a una pàgina web que si bé està online, no apareix a la web oficial de l’Ajuntament de Breda i per què acusa sense contrastar la informació. “En el moment de la publicació d’aquest post, ERC Breda encara no s’ha disculpat públicament per l’acusació versada contra CiU Breda”.
 

Per acabar CiU es lamenta que en els darrers anys, “han estat objectiu de reiterats atacs i acusacions, menystenint constantment la feina del nostre grup. Aquests atacs, moltes vegades sostinguts sobre falses acusacions o des del desconeixement, és el que ha permès a la resta de forces polítiques, dibuixar una imatge irreal sobre nosaltres”. Defensen que porten molts anys treballant incansablement en benefici del poble, “ho seguim fent i volem seguir fent-ho”, conclouen.