Jordi Xena defensa la gestió del govern municipal en aquesta legislatura

L'alcalde i candidat de CiU a Santa Maria de Palautordera basa el balanç dels darrers quatre anys en sis línies estratègiques

Redacció
02 de març del 2015
Actualitzat a les 16:11h
Jordi Xena passant balanç de la legislatura 2011-2015
Jordi Xena passant balanç de la legislatura 2011-2015 | Jordi Purtí

Jordi Xena passant balanç de la legislatura 2011-2015 Foto: Jordi Purtí


Més de dues-centes persones han participat aquest diumenge en l’acte de presentació del balanç de legislatura que ha fet Jordi Xena, l’alcalde de Santa Maria de Palautordera i candidat a la reelecció a les eleccions municipals del pròxim més de maig. Xena ha fet un extens repàs de la feina feta en aquests darrers quatre anys. Una etapa que ha considerat difícil i marcada per la crisi econòmica que ha causat molts problemes a veïns i veïnes de Santa Maria de Palautordera. Malgrat tot, el candidat de CiU espera que es valori la tasca feta.

Ha defensat l’honestedat dels polítics que es deixen la pell pel seu poble i pel seu país i també ha valorat la feina feta a Santa Maria de Palautordera pels regidors de l’equip de govern municipal, els treballadors i treballadores de l’Ajuntament i de molta gent del poble. Per això, tot i les dificultats també hi ha hagut una gran satisfacció. Un balanç que CiU defineix en sis línies estratègiques: Servei a les persones, servei de les entitats, gestió eficient, coherència i honestedat, fent poble i al servei del país.

D'altra banda, Jordi Xena ha recordat que compleixen el que van dir en el programa i a l'abocador de Santa Maria de Palautordera des del 31 de desembre de 2014 ja no hi entren residus "alguns no s'ho creien que treballaríem per tancar-lo com van dir i ja estaven preparant pancartes, però ho hem fet". El candidat de CiU de Palau també ha avançat que el mes vinent l'associació de Protecció Civil de Santa Maria de Palautordera disposarà d'un nou espai a l'antiga llar d'infants Sol Solet i que la Diputació de Barcelona els ha concedit 100.000 euros per destinar-los al centre de lleure d'Afadis, per a joves amb discapacitats. També ha destacat la municipalització del servei d'aigua potable que "ara es pren com a referent per altres llocs de Catalunya que es troben amb problemàtiques similars".

L'actual alcalde de CiU ha estat acompanyat pel Coordinador de Convergència Democràtica de Catalunya, Josep Rull, que ha defensat les credencials de CiU com la proximitat i capacitat de gestió, una qüestió fonamental que a vegades no es valora prou.