CUPA-CUP d'Arbúcies decideix no presentar-se a les eleccions municipals

En un comunicat manifesta que no pot garantir una candidatura que suposi una alternativa forta i capaç de governar a Arbúcies en els propers anys

Redacció
25 de febrer del 2015
Actualitzat a les 10:32h
La Candidatura Unitària i Popular d'Arbúcies (CUPA) ha emès un comunicat a través del qual informa que no es presentarà a les eleccions municipals del pròxim 24 de maig ja que ara mateix no pot garantir una candidatura que suposi una alternativa forta i capaç de governar a Arbúcies en els propers anys.

Manifesten que són l'única foça política arbucienca clarament d'esquerres, assembleària i que aposta per un treball des de la base, on les decisions es prenguin per consens i de forma unitària. " CUPA-CUP és l'únic partit que sempre ha fomentat en la seva forma de fer política la participació ciutadana i la delegació del poder al poble, per tal que sigui aquest qui prengui les decisions oportunes". Per això consideren que cal tenir una militància forta, tant en nombre com en implicació, que ara mateix no tenen.

Malgrat tot, diuen que CUPA-CUP és una organització política molt necessària a Arbúcies, motiu pel qual "continuarem treballant per fer del municipi un lloc socialment més just, internacionalment més solidari, econòmicament més igualitari i nacionalment més lliure", asseguren que més enllà de tenir representació a les institucions la seva prioritat és tornar a ser present al carrer.

Toi i així no descarten, si les circumstàncies canvien, replantejar-se aquesta decisió sempre i quan l'assemblea de CUPA així ho decideixi "ja sigui presnetant candidatura pròpia o formant part d'alguna coalició que representi els valors que hem defensat i defenserem sempre". Actualment la CUPA té un regidor a l'Ajuntament d'Arbúcies.
 

Text sencer del comunicat de la CUPA


 
Arxivat a