El Consell d'Alcaldes del Vallès Oriental es reuneix a Sant Pere de Vilamajor

Entre els punts més destacats foren la presentació dels nous serveis als municipis de l’Associació Catalana de Municipis, a càrrec del seu president, Miquel Buch.

Redacció
13 de febrer del 2015
Actualitzat a les 7:53h
Foto de família dels alcaldes de la comarca del Vallès Oriental
Foto de família dels alcaldes de la comarca del Vallès Oriental | Aj. Sant Pere de Vilamajor

El local municipal de La Fàbrica de Sant Pere de Vilamajor ha estat el lloc de reunió del Consell d'Alcaldes del vallès Oriental aquest passat 11 de febrer. A més dels alcaldes de la comarca també van assistir-hi el president, el gerent i diversos tècnics del Consell Comarcal, el president de l’Associació de Municipis de Catalunya i una delegació de FEMVALLÈS.
 

L’alcalde de Sant Pere de Vilamajor, Martí Artalejo, va donar la benvinguda als alcades i els explicà com l’Ajuntament havia pogut rehabilitar la Fàbrica. La reunió, presidida pel Consell Comarcal, va tractar diversos punts de l’ordre del dia. Entre els més destacats foren la presentació dels nous serveis als municipis de l’Associació Catalana de Municipis, a càrrec del seu president, Miquel Buch.
 

També tingué molta participació dels alcaldes la proposta de FemVallès, presentada pel seu president Antoni Abad, de dotar els dos Vallesos d’una estructura política única.