Palau activa en prealerta el pla d'emergències municipal per les ventades

S'han suspès els entrenaments de futbol d'avui, es tanca l'Arborètum i el parc del reguissol i demà a les escoles no es podrà sortir al pati

Redacció
29 de gener del 2015
Actualitzat a les 17:20h
La ventada del passat 9 de desembre va fer estralls a Santa Maria de Palautordera
La ventada del passat 9 de desembre va fer estralls a Santa Maria de Palautordera | DBM

La ventada del passat 9 de desembre va fer estralls a Santa Maria de Palautordera Foto: DBM

 

L'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera en bases a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, s'activa en prealerta el pla d'emergències municipal per risc de vents de gran intensitat. Al Baix Montseny s'esperen ratxes màximes de vent que superaran del llindar de 25 m/s (90 km/h) de les 12 de la nit  d'avui dijous fins demà divendres a les 12 del migdia.
 

Com a mesures preventives s'annulen els entrenaments d'avui del Club Futbol Palautordera i  l'accés del Parc del Reguissol i Arborètum romandrà tancat. Pels centres escolars durant aquest episodi, no es podran portar a terme activitats en patis i zones exteriors. Conseqüentment tant per les extraescolars d'avui com per l'estona d'esbarjo de demà al matí, els alumnes no podrán sortir als patis i han de romandre dins l'edifici. A Sant Celoni també s'han suspès les activitats extraescolars d'avui a la tarda i demà al matí.
 

Trobareu tota la informació de les previsions, consells d’autoprotecció i incidències més significatives al twitter @emergenciescat.

 

mapes de previsió del temps Foto: SMC