Primera edició del concurs de treball d’investigació d’Hostalric

Està convocat per l’Ajuntament amb l’objectiu de promoure la recerca en totes les àrees de coneixement i sobre temes relacionats amb Hostalric i rodalies

Redacció
29 de gener del 2015
Actualitzat a les 15:59h
L'Ajuntament d'Hostalric acaba de fer públiques les bases d'un concurs de treball d'investigació que té l'objectiu de promoure la recerca en totes les àrees de coneixement i sobre temes relacionat amb el municipi i rodalies. S’estableixen dues categories: la categoria A per alumnes d’ESO de centres escolars d’Hostalric o residents a Hostalric i la B per alumnes de Batxillerat o Cicles Formatius que visquin o estudiïn a Hostalric. Els treballs s’han de referir a aspectes culturals, artístics, històrics, urbanístics o ambientals d’Hostalric.

El termini de presentació d’originals acaba: per la categoria A (ESO o Cicle Formatiu): el dia 5 de juny de 2015 a les 14 h. Per la categoria B (Batxillerat): el dia 13 de febrer de 2015 a les 14 h. Els treballs s’hauran de presentar al registre d’entrada de l’Ajuntament d’Hostalric, de dilluns a divendres, entre les 08:30h i les 14:30h. Per cadascuna de les categories s’estableix un premi en metàl·lic de 150 euros i la difusió del treball. Els treballs de les dues  categories poden presentar-se en català, castellà o anglès.
 
El lliurament de premis tindrà lloc, per la categoria A (ESO i Cicle Formatiu): 5 de juny de 2015 i l’entrega del premi  es farà el dia 19 de juny durant la festa de comiat de 4t d’ESO. Per la categoria B (Batxillerat) : 6 de març de 2015 i l’entrega del premi es farà el dia 23 d’abril durant el recital de poesia.
 
El tribunal que valorarà i atorgarà els premis, estarà format per un president (que serà l’alcalde o regidor en qui delegui), quatre vocals (llicenciats en les diverses matèries que poden constituir l’objecte dels treballs, professors de batxillerat, cicles formatius i ESO) i un secretari, amb veu però sense vot, que aixecarà acta de les reunions.