El castell de Montsoriu celebrarà el seu quart aniversari d'obertura al públic

Tindrà lloc el 22 de febrer i es farà la presentació oficial de la maqueta de Manel Genovart i l'estrena del nou recorregut amb visita lliure

Redacció
28 de gener del 2015
Actualitzat a les 0:45h

Castell de Montsoriu Foto: Consell Comarcal de la Selva


El castell de Montsoriu està preparant una gran festa per celebrar el seu quart aniversari de la seva obertura al públic. Està previst portar-la a terme el proper diumenge 22 de febrer i que alhora servirà per commemorar el 20è aniversari de l'inici dels treballs de restauració i retre un homenatge a tothom qui d'una manera indirecta o directa ha intervingut perquè la recuperació d’un dels castells gòtics més importants de Catalunya i un dels recintes medievals més importants del país. En el transcurs d’aquesta celebració es presentarà oficialment la maqueta de Manel Genovart i també, s'estrenarà el nou recorregut amb visita lliure pel recinte, ja que durant aquests primers quatre anys només era visitable amb guia.

La festa s’iniciarà coll de Castellar amb un esmorzar de benvinguda i una visita de les autoritats a les obres que s'estan realitzant, així com al resultat del camp de treball i a la zona de futures actuacions. També s'obrirà el recinte al públic .L’acte institucional continuarà a la sala noble amb una audició a càrrec del grup de guitarres de l'Orquestra Jove de la Selva, un resum dels treballs de restauració fets fins al moment i un reconeixement del Consell Comarcal i el Patronat del Castell a tothom qui ha col·laborat en la restauració.

 
Arxivat a