El vent malmet a Gualba el gegant rei Alfons de Sant Pere de Vilamajor

Amb la caiguda es va trencar la mà, la clau de fusta de Sant Pere i es va fer danys al nas i als ulls. També té alguns forats a la barbeta, corona i cintura i un estrip a la roba.

Redacció
27 de gener del 2015
Actualitzat a les 16:50h
El rei Algons després de la caiguda per la ventada
El rei Algons després de la caiguda per la ventada | Aj Sant Pere de Vilamajor

El rei Algons després de la caiguda per la ventada Foto: Aj Sant Pere de Vilamajor


El gegant rei Alfons de Sant pere de Vilamajor segur que recordarà durant temps la trobada gegantera que va tenir lloc el passat 25 de gener a Gualba, emmarcada dintre de la seva Festa Major d'Hivern, ja que en va sortir una mica malparat per culpa de la ventada que va travessat diumenge el Baix Montseny. A la trobada a més dels gegants de Sant Pere de Vilamajor també hi havia els de Vallgorguina, Montmeló i Centelles.

Tot i que semblava que la força del vent amainava, de cop i volta un cop de vent sobtat va fer caure el gegant de Centelles i "com un dominó  es van tombar altres gegants, entre els quals el rei Alfons de Sant Pere de Vilamajor", expliquen al web municipal. Amb la caiguda es va trencar la mà, la clau de fusta de Sant Pere i es va fer danys al nas i als ulls. També té alguns forats a la barbeta, corona i cintura i un estrip a la roba. La sort va voler que el cap de colla, l'Albert Climent, estigués vigilant la geganta Loreto i la va poder agafar mentre queia i no es va fer cap dany. Afortunadament ningú va prendre mal.

Ara, la Colla Gegantera portarà l'Alfons a reparar d'urgència perquè estigui a punt per la propera sortida de gegants de la colla a Navàs, el mes d'abril. El gegantó Quico també necessita una reparació ja que està ple de pelades i necessita una nova capa de pintura.

Arxivat a