L'Envelat de Palau s'omple amb la 30a edició de la Mostra de Cuina Casolana

400 palauencs i palauenques degusten els 37 plats diferents que s'han presentat en l'edició d'enguany

Redacció
26 de gener del 2015
Actualitzat a les 10:17h
Alguns dels comensals de la 30a edició d ela Mostra de Cuinas Casolana de Santa Maria de Palautordera
Alguns dels comensals de la 30a edició d ela Mostra de Cuinas Casolana de Santa Maria de Palautordera | Marc Pou

Alguns dels comensals de la 30a edició d ela Mostra de Cuinas Casolana de Santa Maria de Palautordera Foto: Marc Pou

 

Santa Maria de Palautordera tanca avui quatre dies de Festa Major de Sant Proget. Quan encara ressona l'èxit del pregó inaugural teatralitzat per 1,2,3 i... teatre, ahir es va celebrar la 30a edició de la Mostra de Cuina Casolana que d'una manera definitiva ja s'ha convertit en l'acte central de la Festa Major d'hivern que els palauencs l'anomenen com "la més íntima, la més nostra". Un any més, quatre-cents palauencs i palauenques i visitants de Santa Maria de Palautordera van omplir l'Envelat i poder gaudir de suculents plats preparats per les cuineres i els cuiners.

Teresa Sabé, una de les portaveus del Grup de la Mostra de Cuina ha fet un reconeixement públic a totes les persones que des de l'inici fins avui han participat i han ajudat a fer gran aquesta activitat perquè té un gran mèrit ja que "a Palau moltes vegades costa que les coses durin". En el decurs de tots aquests anys hi ha hagut 174 cuineres i cuiners diferents i en total han estat 912, cosa que vol dir que molts han repetit en diverses edicions. S'han fet un total de 356 plats diferents i en el conjunt de les 30 edicions se n'han cuinat 711 a més de 151 postres diferents dels 222 que s'han presentat. En la mostra d'enguany s'han presentat 37 plats.
 

 Més fotos