El judoca Abel Rocha disputa a Lisboa l'europeu de Jiu Jitsu Brasiler

Mariona Madí, del Club Judo Baix Montseny, bronze a la SuperCopa d'Espanya Infantil

Redacció
24 de gener del 2015
Actualitzat a les 7:39h
Abel Rocha
Abel Rocha | Club Judo Baix Montseny
 

Abel Rocha Foto: Club Judo Baix Montseny

 

Avui dissabte 24 de gener el judoka del Club Judo Baix Montseny, Abel Rocha, participarà al Campionat d'Europa de Jiu Jitsu Brasiler que es disputa a Lisboa. Serà l'únic competidor de l'entitat baixmontsenyenca ja que malauradament Vanessa Garcia no podrà competir en el que queda de temporada com a conseqüència del trencament del lligament creuat anterior del genoll i el mes de febrer s'operarà i tot seguit començar una llarga recuperació que, segons els informes dels metges, ara al febrer m'operen i hauré de  realitzar una llarga recuperació, segons el metge mínim 6 mesos per poder entrenar amb normalitat, hauré de tenir molta paciència..

D'altra banda, la judoka baixmontsenyenca Mariona Madí, en representació del Club Judo Baix Montseny, ha aconseguit la medalla de bronze a la SuperCopa d'Espanya Infantil disputada diumenge passat a Tortosa en la categoria de pes de -63kg. Aquesta competició és del  nivell més alt d'àmbit estatal d'aquesta categoria.

 

Donada l'exigència que es requereix en una competició d'aquest nivell, el Club Judo Baix Montseny, amb seu a Santa Maria de Palautordera, només va desplaçar a tres judokes de l'entitat, els que a criteri dels seus entrenadors eren els que podien tenir opcions a medalla. En aquest sentit, Marina Guillamet a la categoria de -52kg va aconseguir un meritós 7è lloc i Pol Fernández a la categoria de -60kg va perdre el primer combat i no va poder optar a la repesca pel tercer lloc.

Cal destacar que tots tres judokes debutaven en una competició de nivell estata. Mariona Madi fa només un any i mig que entrena judo i ja està classificada en primera posició al rànking català, Pol Fernàndez és classificat en segona posició i Marina Guillamet a les properes competicions debutarà en un nou pes -57kg, ja que es troba en edat de creixement i no pot mantenir l'actual categoria de pes.
Mariona Madí Foto: CJBM