"Joan Cañellas no es sap vendre"

el diari digital Sphera Sports publica un article d'opinió dient que el jugador d'handbol de Palau no rep el que es mereix en relació al que aporta a la pista

Redacció
20 de gener del 2015
Actualitzat a les 18:02h
Joan Cañellas amb la samarreta del
Joan Cañellas amb la samarreta del | THW-Kiel Handball

Joan Cañellas amb la samarreta del THW-Kiel Handball. Foto: THW-Kiel Handball

 

Olga Torres és una periodista del diari digital Sphera Sports que dissabte passat va fer un article sobre el jugador d'handbol de Santa Maria de Palautordera, Joan Cañellas. El titular és del tot suggestiu "Joan Cañellas no es sap vendre". La reflexió la fa després de repassar la trajectòria esportiva del central palauenc i anomenar els equips dels quals ha format part. Els tres millors de l'Estat espanyol com són el FC Barcelona, Ciudad Real i Atlètico de Madrid i des d'aquí fer al salt a una de les lligues més potents, sinó la millor, del món com és l'alemanya. Primer  a l'Hamburg i ara al Kiel.

La periodista diu que és per això, després d'una trajectòria tant dilatada no rep el preu just pel que fa i aporta als clubs on ha estat "potser li falti "marketing", no és el seu estil anar dient que és molt bo i que allà on juga sempre guanya, ell parla com sap, amb les vambes posades. Deixa que siguin les seves accions, les que posin el valor de mercat. Un sap que allà on és Cañellas, l'espectacle està assegurat. Un sap que en els dies que no tingui un bon dia, els seus números seran impressionants. Un sap que si les coses van malament, segur que sortirà al rescat", conclou la periodista d'Sphera Sports.