Ràdio Vitamènia rep la reproducció del Premi Nacional de Comunicació

Va ser concedit a La Xarxa en la categoria de Proximitat i fet extensiu a les 216 ràdios i televisions locals adherides, entre les quals hi ha l'emissora de Santa Maria de Palautordera

Redacció
16 de gener del 2015
Actualitzat el 18 de gener a les 21:28h
Teresa Solé, Ramon Arabia i Jordi Purtí
Teresa Solé, Ramon Arabia i Jordi Purtí | Ràdio Vitamènia

Teresa Solé, Ramon Arabia i Jordi Purtí Foto: Ràdio Vitamènia


Ràdio Vitamènia de Santa Maria de Palautordera ha rebut aquest dijous la reproducció del guardó del Premi Nacional de Comunicació en la categoria de Proximitat que les ràdios i televisions locals van rebre el passat 23 d’octubre en un acte solemne celebrat al saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat i que va recollir el conseller delegat de La Xarxa, Francesc Pena.
 

El guardó, concedit a La Xarxa i fet extensiu a les 216 ràdios i televisions locals adherides, ha premiat la tasca d’apropar la realitat del territori català a través de la provisió de continguts de qualitat. La Diputació de Barcelona, impulsora de La Xarxa, ha volgut deixar palès que aquest és un reconeixement a tot un col·lectiu. Per això, després de l’acte protocolari, va fer entrega d’una reproducció del premi a cadascuna de les ràdios i televisions adherides. El president de l’entitat supramunicipal, Salvador Esteve; el secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí; i el conseller delegat de La Xarxa, Francesc Pena, van ser els encarregats de donar els guardons als directors dels mitjans.
 

El guardó lliurat a Ràdio Vitamènia per Gabriel Barragán, Cap d’Àrea de Comunicació i Relació amb les entitats adherides, l’ha recollit Ramon Arabia, regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera; Teresa Solé, directora de Ràdio Vitamènia; i Jordi Purtí, responsable d’informatius de l’emissora municipal.