Torna "El foraster"amb una nova sintonia

Quim Masferrer recorrerà nous pobles acompanyat de la música que ha creat el músic islandès Halldor Mar

Redacció
12 de gener del 2015
Actualitzat a les 9:46h
El Foraster
El Foraster | TV3
A partir d'avui "El foraster" torna a posar-se en ruta a la recerca dels poblets més petits de Catalunya. Cada dilluns a TV3, després de "Crackòvia", el baixmontsenyenc Quim Masferrer continuarà fent quilòmetres amb la "pick-up" taronja per descobrir les històries més entranyables, divertides i curioses del paisatge humà de Catalunya. "El foraster" estrena la tercera temporada amb pobles nous i sintonia nova. L'encarregat de posar música al viatge de Masferrer és el músic islandès Halldor Mar, conegut per haver adaptat a l'anglès alguns dels temes més coneguts de la Nova Cançó.
 

Anirà a tot arreu on el porti l'atzar, perquè, aquesta temporada, "El foraster" torna a llençar els dards que el duran, per exemple, a la Pera (Baix Empordà), a Barberà de la Conca (Conca de Barberà), a Espinelves (Osona). També visitarà la Nova York de Catalunya --la Vilella Baixa (Priorat)--, a Sant Bartomeu del Grau (Osona), a Salàs de Pallars (Pallars Jussà).
 

"El foraster" estrenarà la temporada aquest dilluns, 12 de gener, amb el capítol dedicat a Sant Llorenç de Morunys, al Solsonès. Amb aquesta tercera temporada, "El foraster" ja haurà recorregut 33 pobles, haurà entrevistat més de 800 persones i haurà recorregut 18.000 quilòmetres.

 

Arxivat a