Judit Cortada pren el relleu de Jordi Iglesias com a cap de llista de Breda

El conseller Felip Puig assisteix a l'acte de presentació

Redacció
22 de desembre del 2014
Judit Cortada en un moment de la seva presentació
Judit Cortada en un moment de la seva presentació | Jordi Purtí

Jordi Iglesias, Judit Cortada i Felip Puig a Breda Foto: Jordi Purtí


Judit Cortada ja és oficialment la candidata a l'alcaldia de Breda per la coalició CiU, després de la presentació de dissabte al vespre com a cap de llista en les eleccions municipals del mes de maig de 2015. L’acte, que va tenir lloc al Local Social del poble va reunir a més d’una setantena de persones i va comptar amb la presència del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig.
 
Cortada, casada i mare de dos fills, és actualment la regidora de Festes, Joventut i Participació Ciutadana. La nova cap de llista, que pren el relleu de Jordi Iglesias després de ser alcalde de Breda durant 21 anys, va agrair la confiança de l'encara alcalde i de tot l’equip en aquest nou projecte que ja encapçala i va expressar el seu compromís amb aquesta confiança i amb el poble. Cortada va assegurar que "encapçalo amb molta il·lusió aquest projecte" i es va comprometre a"seguir treballant per aconseguir que sigui un poble encara millor". Cortada va explicar part del seu programa en què va destacar que serà un mandat de"regeneració, compromís, honestedat, i sobretot prioritzant a les persones".

Per la seva part, el conseller Felip Puig, va destacar la solidesa i el compromís de la candidata i també va reconèixer de manera especial la feina feta per Jordi Iglesias. "En Jordi ha fet molt bona feina pel poble durant tots aquests anys i encoratjo a la nova candidata a seguir amb el "tarannà" convergent” va afirmar.
 
En l’acte Jordi Iglesias va fer un repàs de la seva trajectòria al capdavant de l’alcaldia de Breda i va assegurar que "és hora de fer un relleu i amb la Judit Cortada el tenim garantitzat". En l’acte també hi va ser present Natalia Figueres, presidenta de CDC de la Selva Interior.
 

Judit Cortada en un moment de la seva presentació Foto: Jordi Purtí