ERC-Breda denuncia que el Centre de Dia s’ha obert sense definir cap projecte d’ús

Segons els republicans s'ofereixen els mateixos serveis que al Centre Cívic

Redacció
19 de desembre del 2014
Actualitzat a les 15:26h
Centre de Dia de Breda
Centre de Dia de Breda | ERC-Breda

Centre de Dia de Breda Foto: ERC-Breda

 

El grup municipal d’ERC-Breda ha denunciat en la nova edició del seu butlletí Fent poble! la mala gestió en l’obertura del Centre de Serveis per la Gent Gran en l’Àmbit Rural, el mal anomenat Centre de Dia.
 
Tal com recorden els republicans, el Centre de Dia va ser una promesa a les eleccions municipals del 2011, i la seva construcció es va tirar endavant tot i que la pròpia Generalitat de Catalunya havia desaconsellat la seva construcció, pels alts costos de manteniment que té un servei com aquest. Tot i així, l’obra es va finalitzar l’any 2011, i l’edifici s’ha passat quatre anys tancat esperant definir un projecte d’ús.
 
ERC-Breda assenyala que, durant aquests quatre anys, el projecte inicial de Centre de Dia s’ha anat fent petit, fins acabar convertint-se en un “Centre de Serveis per la Gent Gran en l’Àmbit Rural”. El text posa de manifest que, a mig any de les eleccions, l’equip de govern de CiU i TxB ha decidit obrir el centre “amb un servei de mínims i sense haver-se definit cap projecte d'ús”, on s’hi realitzaran els tallers que a hores d’ara ja s’estan fent al Centre Cívic.

L'Ajuntament de Breda va inaugurar aquest equipament per a la gent gran a finals del passat mes de novembre