La Salle diu que treballa "l'incident" amb les famílies i els alumnes

L'endemà que es fes pública la notícia d'uns pressumptes tocaments a una nena de sis anys ha emès un comunicat al seu web

Redacció
17 de desembre del 2014
Actualitzat a les 17:58h
La Comunitat Educativa La Salle Sant Celoni ha reaccionat amb un comunicat al seu web  l'endemà que BaixMontseny.info informés que els pares d'una nena de sis anys havien presentat una denuncia per pressumptes tocaments al pati de l'escola.

El text complet és el següent:

"Ahir un mitjà de comunicació va publicar una notícia sobre un incident que afecta a alumnes de l’escola i que presumptament es va donar fa uns dies a l’hora del migdia durant la finalització del temps d’esbarjo de menjador.

L’escola ha estat treballant amb els alumnes i les famílies aquest fet, així com informant-se i investigant sobre el mateix, a més de posar-ho en comunicació i tenir el suport d’Inspecció i l’EAP, com així també els Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la Institució.

Lamentem aquesta situació, ja que en tot cas, la intenció de la comunitat educativa ha estat, per sobre de tot, protegir els menors i donar resposta a la situació creada, i així ho estem fent.

L’equip de mestres i tota la família lasal·liana us demana que pel bé de tots continueu confiant en nosaltres i en tot allò que fem pel bé i la protecció dels vostres fills/es, els nostres alumnes. El nostre objectiu és buscar solucions i vetllar per totes les persones que integren la comunitat educativa.

Us transmetem el nostre agraïment pel vostre suport i confiança.

COMUNITAT EDUCATIVA LA SALLE"

 
Arxivat a