L'Ateneu de Sant Celoni tercer premi en Capacitat d'Innovació

Els guardons s’adrecen a totes les entitats sense ànim de lucre que presentin propostes de projectes de qualitat en alguna de les categories proposades

Redacció
16 de desembre del 2014
Actualitzat el 05 d'abril del 2018 a les 17:13h
diploma acreditatiu del premi
diploma acreditatiu del premi | DBM

diploma acreditatiu del premi Foto: DBM

 

L'Ateneu de Sant Celoni ha obtingut el 3r premi a la capacitat d'innovació dels premis Ateneus 2014. Són els guardons que la Federació d’Ateneus de Catalunya convoca anualment, des de l’any 1989, amb l’objectiu de reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones, les empreses i els mitjans de comunicació del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.
 
Els guardons s’adrecen a totes les entitats sense ànim de lucre que presentin propostes de projectes de qualitat en alguna de les categories proposades. L’entitat premiada rep un reconeixement i una contraprestació econòmica que promou la continuïtat i/o innovació en els seus projectes. En total 6 categories i un Reconeixement a la Integració Social atorgat conjuntament amb la Federació Catalana de Voluntariat Social. La novetat d’aquesta edició és la incorporació del Premi de Votació Popular que compta amb la col·laboració del Diari Ara.
 
Hi ha tres categories exclusives per entitats membres de la Federació d’Ateneus: Mitjans de Comunicació, Creativitat Artística i Capacitat d’Innovació; i una quarta oberta al món associatiu que valora el Foment de la participació. Les categories consten d’un primer premi de 1.500 euros i el guardó representatiu, un segon premi de 900 euros i el diploma acreditatiu i un tercer premi sense dotació econòmica amb diploma acreditatiu.

El Premi Jove, Proposa! té com a objectiu ajudar a fer possible projectes de grups de joves d’entre 16 i 30 anys en ateneus membres de la Federació. Aquesta categoria també consta de tres premis.
 

Membres de la Junta de l'Ateneu recullen el premi Foto: DBM


 
Arxivat a