La Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny segueix lluitant contra l'asfalt

Carles Lumeras denuncia que polítics i grups de pressió volen enquitranar el tram de Sant Marçal a Les Illes a qualsevol preu

Jordi Purtí / BM
25 de novembre del 2014
Actualitzat el 27 de novembre a les 16:28h
Unes 150 perones protesten contra la carrterea de Sant marçal a Les Illes
Unes 150 perones protesten contra la carrterea de Sant marçal a Les Illes | Roser Pagès

Unes 150 perones protesten contra la carrterea de Sant marçal a Les Illes Foto: Roser Pagès
 

Unes 150 persones s'han manifestat aquest darrer dissabte al Montseny reclamant una vegada més que s'aturin els projectes de construcció d'una carretera que ha d'unir Les Illes amb Sant Marçal i que segonsd que ve denunciant des de fa temps la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny l'Ajuntament del poble de Montseny "pretén executar amb l'ajuda de la Diputació de Barcelona", afirma Carles lumeras, president de l'entitat ecologista.

Aquesta vegada, la protesta va ser una excursió reivindicativa que tenia la finalitat de visitar el territori on es pretén fer "aquesta nova barbaritat contra un dels espais més delicats de tot el Parc Natural del Montseny i explicar la seva vàlua ambiental i faunística".

Per això, es va programar una acció de tall circular amb final a Sant Marçal, passant pel Terrers i pel Puig per tornar a Sant Marçal. Carles Lumeras assegura que els propers mesos seran durs i la ciutadania encara té molta feina a fer perquè l'ambient és poder fer aquesta carretera a qualsevol preu. En aquest sentit manifesta que cal tenir clar el que es vol des de la coordinadora "i el que volen fer alguns polítics corruptes disposats a acceptar condicions de grups de pressió". Per això, diu que s'haurà d'estar alerta perquè només la força de la ciutadania ho podrà aturar. A la manifestació també hi van ser presents altres coordinadores com és el cas de Ni muts ni a la gàbia que recentment acaben de guanyar un macrojudici en defensa de Collserola.
 

En aquesta masia és on suposadament es vol construir un hotel, afirma la CS Montseny Foto: Roser Pagès

Video d'Antoni Velasco