Festa de Tardor i Fira Medieval a Sant Esteve de Palautordera

Pel dia 2 de novembre s'ha programat una treobada d'instagramers #DescobreixelMontseny

Redacció
30 d'octubre del 2014
Actualitzat el 31 d'octubre a les 8:54h
Marorettes Men del 2013 a Sant Esteve de Palautordera
Marorettes Men del 2013 a Sant Esteve de Palautordera | Jordi Purtí

Marorettes Men del 2013 a Sant Esteve de Palautordera Foto: Jordi Purtí



Sant Esteve de Palautoredera celebrarà quest cap de setmana, entre els dies 31 d'octubre i 2 de novembre, una nova edició de la Fira de Tardor que organitza l'Associació de Joves de Sant esteve, amb el suport de l'Ajuntament. La festa començarà demà divendres amb el pregó i potser castanyada. En el decurs de tots aquests dies hi haurà un seguit de concerts com els de Williams Taylor & Co, Timbalers de Can Ramis, Tito Bodegas, Polka Misèria i Noel Biniés.

també hi haurà altres activitats com fira de la cervesa, àpats populars, guerra de bombardes, les esperades Majorettes Men, garul·lo Olimpíades, cercavila de gegants, concurs de paelles i la tradicional cursa de llits. Totes les activitats tindran lloc entre el carrer Major i la plaça Joan Serra.

A més, els dies 1 i 2 de novembre tindrà lloc la VIII Fira Medieval que a més de les parades també tindrà diverses activitats com Mercat medieval, mediàvulus, la caravana del ruquets, cavallets i, entre d'altres, activitats amb Ramon dels Boscos i El Perfumer.

#DescobreixelMontseny

En el marc de la Festa de Tardor i la Fira Medieval pel diumenge 2 de novembre, a Sant esteve de Palautordera també s'ha programat a una trobada d'instagram, #DescobreixelMontseny. S'organitza juntament amb @turmontseny i Xarxa de Parcs NaturalsParc Natural del Montsenyi la col·laboració de Descobreix Catalunya El primer premi d’aquesta trobada serà un cap de setmana amb activitats a la següent trobada.
 

Programa Festa de Tardor

Programa Fira Medieval