Les ERC de Breda i Riells i Viabrea donen llibres a les biblioteques dels seus pobles

Es tracta de la col·lecció 'Obres Mestres de la Narrativa Catalana del s. XX' recull les 32 millors obres en català del segle passat de la nova col·lecció de llibres del diari ARA

Redacció
24 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 11:42h
Les seccions locals d'ERC de Breda i Riells i Viabrea s'han subscrit conjuntament a la col·lecció de llibres 'Obres Mestres de la Narrativa Catalana del s.XX' que organitza el diari ARA. Aquesta col·lecció és un recull de 32 grans obres de la narrativa catalana del segle passat, entre les quals hi figuren títols com Vida Privada (Josep Maria de Segarra), El carrer estret (Josep Pla), Solitud (Víctor Català) o Cendra per Martina (Manuel de Pedrolo).

La promoció del diari ARA permet obtenir una col·lecció, i regalar-ne una altra al centre escolar o biblioteca que es vulgui. D'aquesta manera, les dues seccions d'ERC cediran una col·lecció sencera a les biblioteques municipals de Breda i Riells i Viabra. L'objectiu és que qualsevol vilatà tingui accés a les 32 obres que formen aquest conjunt de llibres.

A finals del 2012, ERC-Breda ja havia regalat a la biblioteca municipal un exemplar de la col·lecció 'Millors poetes catalans del segle XX', organitzada també pel diari ARA. En aquell cas, l'acció es va fer conjuntament amb la secció d'ERC-Hostalric, que va cedir la seva col·lecció a l'Institut Vescomtes de Cabrera d'aquella població.

L'objectiu d'ambdues accions és incentivar i promoure l'accés a la cultura de tots els vilatans.
Arxivat a