El socialista Jordi Terrades contrari a l'avançament d'eleccions al Parlament

El diputat del PSC diu que s'habiliten pocs col·legis electorals pel 9-N perquè "es vol aconseguir una foto amb molta gent fent cua davant les urnes"

Redacció
23 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 17:37h
Jordi Terrades aquest dijous a Sant Celoni
Jordi Terrades aquest dijous a Sant Celoni | Jordi Purtí

Jordi Terrades aquest dijous a Sant Celoni Foto: Jordi Purtí



El diputat del PSC, Jordi Terrades, ha dit aquest dijous a Sant celoni que no està d'acord en què hi hagin eleccions anticipades al Parlament de Catalunya perquè considera que les legislatures són de quatre anys i són per complir-les. Al seu parer la recuperació econòmica, el manteniment dels serveis públics -sobretot salut i educació-, la regeneració democràtica i afrontar el conflicte territorial amb una consulta de veritat haurien de ser les prioritats del Govern de la Generalitat "però és evident que ara està distret en altres qüestions".

En aquest sentit, Terrades ha ironitzat amb la consulta del 9-N perquè considera que no té cap valor i també ha criticat el fet que s'habilitin pocs col·legis electorals als municipis "està clar que el que es busca amb aquesta mesura és una foto en la que es vegin llargues cues de gent votant". El diputat socialista conclou dient que el país no es pot permetre segons quines situacions.

 
Arxivat a