Les obres del concurs Museu Urbà 2014 s’han de presentar aquesta setmana

L'Ajuntament de Sant Celoni continua impulsant l'expressió artística amb la 2a edició del concurs que donarà a conèixer el guanyador per festes de Sant Martí

Redacció
21 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 10:27h

L'escultura Portes del Montseny de Josep Plandiura. Foto: Jordi Purtí

 

Del 20 al 24  d’octubre és el termini que marquen les bases de la 2a edició del concurs Museu Urbà per presentar les obres que opten a ser seleccionada per instal·lar-se a
l'espai públic del nucli de Sant Celoni. Les dimensions i els materials de les escultures són lliures i només cal que s'adeqüin a les característiques de l'emplaçament escollit. El cost total del materials per a la producció i instal·lació de l'obra, que seran assumits per l'Ajuntament serà com a màxim de 8.000 euros (IVA inclòs) i l'autor/a seleccionat com a guanyador/a rebrà un premi econòmic de 2.000 euros. En aquesta edició, el jurat estarà constituït per Carlos Colomo, Núria Rossell i Josep Plandiura, a més de tècnics municipals.

Les obres s'exposaran del 7 al 23 de novembre a la Sala d'exposició de Can Ramis. El dia 7 de novembre, a les 7 de la tarda, coincidint amb l'obertura de l'exposició dins el programa de Festes de Sant Martí 2014, es farà públic el veredicte del jurat. El projecte guanyador es podrà veure, ja instal·lat, dins les Festes de Sant Martí del següent any, és a dir per Festes de Sant Martí 2015.

Aquesta iniciativa engega l'any 2012, amb l'objectiu de donar suport als artistes locals i la voluntat de promoure la creació per part dels artistes plàstics de la vila, alhora que permetre al municipi disposar d'obres d'art que millorin el seu paisatge urbà. En aquella ocasió, va ser el projecte de Josep Plandiura el que va guanyar el concurs, “Portes al Montseny”, col·locada a la zona verda del Pertegàs de l'entrada de Llevant, al final del carrer Bruc.
 
Arxivat a