Les policies de Breda i Riells i Viabrea rescaten una exdiputada al Parlament

La republicana Violant Mascaró, també exalcaldessa de Vallromanes, es va perdre pels voltants d'aquests dos municipis del Baix Montseny i se li va fer de nit

Redacció
20 d'octubre del 2014
Actualitzat el 21 d'octubre a les 12:12h
L'exalcaldessa de Vallromanes i exdiputada per ERC al Parlament de Catalunya, Violant Mascaró, va haver de ser rescatada ahir a la nit per les policies locals de Breda i Riells i Viabrea. Pel que semblapassejava, juntament amb altres persones, pels voltants d'aquests dos municipis del Baix Montseny quan es va fer fosc i van equivocar el camí i la nit els va caure a sobre, però l'aventura va acabar bé.

Pel que explica Violant Mascaró, sort n'hi va haver d'una bona cobertura telefònica i de l'actuació de les tres agents de Breda i Riells i Viabrea que ahir estaven de guàrdia "Des d'aquí el meu agraïment més gran per les atencions reebudes, el rescat i el tracte més que exquisit". Mascaró ha enviat un escrit als dos ajuntaments, perquè quan es rep un bon servei públic sempre s'ha de dir, i a més ha donat el bon dia de dilluns "a tots els vigilants i policies locals catalans amb un orgull molt especial".
 
Arxivat a