Èxit de participació i assistència a la Fira de Tardor i del Bolet d’Arbúcies

Ramon Ramos, director general del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, rep el Bolet d’Or de la Gran Trobada de Boletaires

Redacció
19 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 22:11h
Una de les parades de tastets de bolets
Una de les parades de tastets de bolets | Aj Arbúcies

Una de les parades de tastets de bolets Foto: Aj Arbúcies

 

Una proposta turística atractiva, activitats d’oci per a petits i grans i un temps immillorable han aconseguit que Arbúcies s’hagi omplert de centenars de visitants aquest cap de setmana en la celebració de la Fira de Tardor i del Bolet. I, com cada any, la cita obligada ha estat la XXIIa Trobada de Boletaires de la Unió Boletaire Arbucienca del diumenge al migdia i que ofereixen el tastet de bolets a la plaça de la Vila en el qual s’han servit més de 800 degustacions.
 
La fira d’artesans, l’exposició de fauna del Montseny, la ruta de tapes als bars i restaurants d’Arbúcies han estat un atractiu potent per atraure als visitants que han passejat pels carrers de la vila aquest dissabte i diumenge. Uns assistents que també han pogut gaudir d’una proposta cultural de qualitat amb les visites al Museu Etnològic del Montseny, La Gabella, el Jardí Dendrològic del Roquer i la Farga del Roquer. A banda, autòctons i foranis han pogut participar en les diferents activitats que s’han organitzat entorn la Fira de Tardor i del Bolet com han estat el taller de fotografia de bolets, la xerrada Coneixeu els bolets?, la pesca de carpes a la Bassa de la Farga i la castanyada popular del diumenge a la tarda.
 
La Gran Trobada de Boletaires, que cada any concentra centenars d’assistents, i que organitza la Unió Boletaire Arbucienca, enguany a guardonat, juntament amb l’Ajuntament d’Arbúcies, al director general del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Ramon Ramos, amb el Bolet d’Or. Una distinció que s’atorga a les persones vinculades al territori i que participen en la difusió i coneixement del bolet i de tot el seu entorn, en el cas de Ramos per la seva aportació en la promoció del turisme de proximitat. 
 

Aspecte de la Fira aquest cap de setmana a Arbúcies Foto: Aj Arbúcies

Aspecte de la Fira aquest cap de setmana a Arbúcies Foto: Aj Arbúcies

 


 


 
Arxivat a