Presentació del primer projecte de la Fundació Guarro a Palautordera

La iniciativa preveu la possibilitat de condicionar un espai a l’antiga fàbrica de les finques de Can Guarro, per ubicar-hi organitzacions i projectes principalment del tercer sector

Redacció
17 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 10:12h
Signatura de la Fundació Guarro
Signatura de la Fundació Guarro | Jordi Purtí

Signatura de la Fundació Guarro Foto: Jordi Purtí


 

Aquest dissabte 18 d'octubre a les 12 del migdia a la sala de plens de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera tindrà lloc la presentació pública de la Fundació Guarro. L’acte servirà per donar a conèixer l’entitat i el seu primer projecte, anomenat La ciutat de l’acció social. La iniciativa preveu la possibilitat de condicionar un espai a l’antiga fàbrica de les finques de Can Guarro, per ubicar-hi organitzacions i projectes principalment del tercer sector.

La fundació ha estat impulsada pels hereus de la família Guarro, propietaris de l’antiga fàbrica de paper de Santa Maria de Palautordera i Ignasi Casals, fundador i exdirector de l’escola Ginebró. Els objectius principals de la nova entitat són ajudar a persones de totes les edats amb dificultats socials o risc d’exclusió i promocionar els emprenedors que no acaben de trobar el seu encaix social, generant nous espais.