S'enfaldillen per la Lutiana

El director d'aquesta coral del Baix Montseny que participa a l'Oh Happy Day engega una campanya després del furor causat per les faldilles del grup

Redacció
15 d'octubre del 2014
Actualitzat el 17 d'octubre a les 16:47h
Quim Riumalló impulsant la campanya
Quim Riumalló impulsant la campanya | Cor Lutiana


La campanya "Enfaldilla't per les Lutiana" que ha engegat el director les Lutiana, Quim Riumalló, després del furor que van causar les faldilles d'aquesta coral a la tertúlia d'Oh Happy Day en el programa Divendres. Es tracta d'un repte de posar-se unes faldilles i penjar el video o la fotografia a la xarxes socials i així donar suport a aquest cor de veus blanques format per dones d'Arbúcies, Sant Celoni i Sant Hilari i que està participant al concurs Oh Happy Day que s'emet els dissabtes a la nit perr TV3. Riumalló va enregistrar-se en un video i molta gent està donant suport a la iniciativa.

El Cor Lutiana està format per
les sopranoMontse Garcia i Montse Pérez (Sant Celoni), Marta Carbonell, Anna Felipe i Elena Olalla (Arbúcies), Montserrat Vinyals i Sílvia Brugués (Sant Hilari Sacalm). La Sílvia Brugués també és codirectora de la coral. Les mezzosopranoAida Felipe, Ester González, Laura Moral, Marta Cerni i Marta Ribera (Arbúcies), Alba Prat, Elisabet Gubern i Cristina Prat (Sant Hilari Sacalm). I les contralt Anna Valls, Clara Ribera, Laura Tarrés, Mireia Quílez (Arbúcies) i Núria Prat (Sant Hilari Sacalm).

Canviar l'estil

A banda, les Lutiana des de fa dies estan preparant la cançó que els tocarà interpretar aquest proper dissabte 18 d'octubre treballant els aspectes tècnics que en el darrer programa els va demanar el jurat. "Estem acostumades a cantar amb el cap, però intentarem canviar de tècnica, això sí sense fer-nos mal",van explicar després de la seva actuació de la setmana passada. En aquest sentit, Quim Riumalló reconeix que després de quinze anys treballant una tècnica, d'una setmana per l'altra serà difícil canviar l'estil.

En el programa de dissabte passat el grup Fusion va ser el primer grup eliminat i la millor cançó va ser per Tastet de Gospel que, en el programa de dissabte vinent, no podrà ser nominat ja que s'ha guanyat la immunitat.