Llinars del Vallès acull les V Jornades de Salut Mental

La plaça dels Països Catalans s'omplirà aquest dissabte 4 d'octubre d'activitats per sensibilitzar la societat d'aquestes malalties

Redacció
30 de setembre del 2014
Llinars del Vallès acull les V Jornades de salu Mental aquest dissabte. Foto: LAR

Per cinquè any consecutiu, i en el context de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, el Club Social Torrassa de Fundació Lar organitza la Jornada “Fes Salut per la Salut Mental”, amb l’objectiu de sensibilitzar a la població general sobre la problemàtica en salut mental i promocionar hàbits de salut comunitària enmig d’un ambient festiu. L’Ajuntament de Llinars del Vallès i l’Associació de Dones del mateix municipi també hi col·laboren.

La Jornada transcorrerà al llarg del proper matí dia 4 d’octubre a la Plaça dels Països Catalans de Llinars del Vallès i es podrà gaudir de múltiples activitats lúdic-esportives com el ioga, zumba, danses del món, exhibicions de gimnàstica rítmica i patinatge, i una cloenda amb un ball de gitanes. Paral·lelament, es podrà participar de jocs d’escacs, tennis taula, xarranca, futbolí humà, i també es disposarà d’un espai infantil on els més menuts puguin disfrutar de diverses activitats. A més, a partir del migdia, botifarrada popular.