CiU de Sant Celoni lamenta que a Espanya no hi hagi separació de poders

Francesc Deulofeu qualifica els recursos del PP, amb la complicitat del PSOE, d'antidemocràrics i retrògades

Redacció
30 de setembre del 2014
Francesc Deulofeu, segon per l'esquerra, en una sessió plenària de Sant Celoni amb membres del grup municipal de CiU. Foto: Jordi Purtí

CiU de Sant Celoni lamenta la decisió del Tribunal Constitucional de suspendre la Llei de Consultes ja que considera que es tracte d'una decisió política i no pas jurídica cosa que fa que na Espanya "no existeixi en absolut la separació de poders". En aquest sentit, Francesc Deulofeu afirma que ho demostra el fet que des de fa setmanes ja varen anunciar el que passaria i, per tant, el TC l'única cosa que ha fet ha estat seguir les directrius polítiques del govern de l'Estat.

El cap de llista de CiU recorda que mai el Consell d'estat s'havia reunit en diumenge i mai el TC havia celebrat un ple extraordinari. Deulofeu recorda que l'exministre Alberto Ruiz-gallardón va dimitir dient que ja tenia el recurs de la Llei i el Decret fet "quan encara no sabien ni el contingut".

Des de les files de CiU de Sant Celoni s'etziba que el govern espanyol del PP, amb la total complicitat del PSOE, pren una decisió "antidemocràtica i retrògada. No els importa que centenars de milers de persones demanen un dret bàsic: votar". Francesc Deulofeu acaba assenyalant les diferències de tracte que té el govern espanyol amb Catalunya o les que ha tingut el govern britànic amb escòcia. Per això, es pregunta què és el que fa por al govern de l'Estat i vaticina que, malgrat tot, no podran aturar els catalans.
Arxivat a