86 meses electorals repartides pel Baix Montseny on votar el 9-N

La Generalitat ha enviat als ajuntaments una proposta de locals electorals on posar les urnes de la consulta

NacioLaGarrotxa.cat/Redacció
28 de setembre del 2014
Meses electorals a Sant Celoni
 
La Generalitat preveu instal·lar 86 meses electorals a la comarca del Baix Montseny on anar a votar el proper 9 de novembre. En la proposta que el govern ha enviat als ajuntaments, es contemplen 20 meses a Sant Celoni i la resta es troben repartides pels 16 municipis de la comarca.

A Llinars del Vallès i Santa Maria de Palautordera en tindran 11 cadascun dels municipis, a Sant Antoni de Vilamajor se'n proposen 8, Arbúcies 6 i Breda 5. També n'hi ha 4 a Hostalric, Riells i Viabrea i Sant Pere de Vilamajor. A Sant esteve de Palautordera i Vallgorguina 3, Gualba 2 i amb 1 a Campins, Fogars de Montclús, Sant Feliu de Buixalleu i Vilalba Sasserra.

Els llocs on estaran situades aquestes meses seran si fa o no fa els mateixos de les altres eleccions. Així, per exemple, a Sant Celoni es trobaran al Col·legi Puigdollers, Ateneu Municipal, Centre de Formació Baix Montsey-Sax Sala, Local Social de les Illes Belles, Local Social de Sant Ponç, Local Social de Les Borrelles, Escola Mixta de La Batllòria i Col·legi Josep Pallerola.

Els ajuntaments han de donar-hi el vist-i-plau

De moment és una primera proposta de locals de votació que el Govern ja ha fet arribar als ajuntaments, tot i que seran aquests els qui decideixin si utilitzen els centres proposats per la Generalitat o plantegen una possibilitat alternativa. L'executiu català ha donat deu dies als ajuntaments perquè proposin el seus punts de votació .

Segons el govern, si algun ajuntament no vol col·laborar amb la Generalitat i rebutja la proposta de punts de votació, serà el mateix executiu qui buscarà altres espais en els quals posar les urnes. 

Llistat provisional de punts de votació




Més enllà dels espais de votació en territori català, la Generalitat també ha situat 14 punts de votació a l'estranger .
 

Artur Mas, signant el decret de convocatòria de la consulta del 9 de novembre. Foto: Generalitat de Catalunya