Els Mossos d’Esquadra estrenen nous vehicles

La Regió Policial Metropolitana Nord ha rebut 117 vehicles nous en la primera fase de la renovació

Redacció
25 de setembre del 2014
Els Mossos estrenen vehicles. Foto: Mossos

Aquest dilluns ha tingut lloc a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Granollers, seu de la Regió Policial Metropolitana Nord (RMPN), la presentació dels nous vehicles policials incorporats al parc mòbil d’aquesta regió policial dins la campanya de renovació que ha encetat el Departament d’Interior.

Els vehicles incorporats a la seu de la RPMN es distribuiran entre els diversos serveis que centralitzadament es gestionen des de la seva seu i engloba les comissaries de Mossos d’Esquadra de les comarques del Barcelonès Nord, el Maresme, el Vallès Oriental i el Vallès Occidental.

Més seguretat i millors condicions

Aquesta renovació ha tingut lloc amb la finalitat d’apostar per la seguretat de les persones i millorar les condicions de treball dels mossos d’esquadra. Així mateix, els vehicles incorporats suposen una millora respecte a la situació anterior ja que s’incrementa el nombre de vehicles amb tracció a les quatre rodes i marxa reductora destinats a cobrir les necessitats d’aquelles localitats i territoris que presenten més complexitat orogràfica i climatològica.

La renovació es portarà a terme en 3 fases i està previst que culmini la tardor de l’any 2015. La primera fase, que es va iniciar al mes de març i finalitza el mes de setembre d’enguany, ha suposat per a la RPMN un total de 117 vehicles nous. Les diferents tipologies dels vehicles rebuts són: vehicles 4x4, turismes logotipats i no logotipats i furgonetes de trasllats de detinguts i d’ordre públic.

La segona fase culminarà el març del 2015 i la tercera a finals del mateix any, encara resta per determinar el número de vehicles que es rebran a la regió en aquestes dues últimes fases.

Interior del nou vehicle dels Mossos Foto: Mossos