El Club de Lectura d'Hostalric debat la Trilogia 1714 d'Alfred Bosch

L'acte que tindrà lloc a la biblioteca Modest Salse i Camarasa s'emmarca dintre dels actes del Tricentenari d'aquest municipi baixmontsenyenc

Redacció
17 de setembre del 2014
Tricentenari a Hostalric Foto: Aj Hostalric

A dos quarts de set d'aquesta tarda el Club de Lectura de la Biblioteca Modest Salse i Camarasa d'Hostalric debatrà sobre la Trilogia 1714 d'Alfred Bosch que esatà formada pels llibres 1714, set de rei; 1714, sota la pell del diable i 1714, toc de vespres. Els llibres es podien recollir a la mateixa biblioteca des del passat 4 de juny i es tracta d'un dels actes emmarcat dintre de la programació de la commemoració del Tricentenaroi de la Guerra de Successió a Hostalric i que s'allargaran encara fins el proper 8 de desembre.

Aquest municipì baixmontsenyenc forma part de la “Ruta 1714”. Aquesta ruta és una iniciativa de la Generalitat i el Museu d’Història de Catalunya que convida a visitar alguns dels escenaris protagonistes de la guerra de Successió (1705-1714), tant per la seva importància en els fets bèl·lics, com per la seva dimensió social i cultural. La “Ruta 1714” és una proposta d’itinerari cultural i turístic que passa per indrets històrics, monuments i les viles més destacats on van tenir lloc la guerra de Successió. En total, 52 poblacions d’arreu de Catalunya, entre elles Hostalric. El tram de la ruta per la vila d’Hostalric parteix de la fortalesa i s’estén pels boscos de les Guilleries i el Montseny.