La Festa de la tapa i la cervesa novetat de la Festa Major de Vallgorguina

Durant tot aquest cap de setmana se celebraran un munt d'activitats lúdiques, culturals i festives

Redacció
16 de setembre del 2014
Actualitzat a les 20:29h
Campionat de Biketrial a la Festa Major de Vallgorguina
Campionat de Biketrial a la Festa Major de Vallgorguina | DBM


Les Colles de Senglars i Guillots acaben de posar els  motors a punt per viure la Festa Major de Vallgorguina amb intensitat. De fet, ja fa uns quants dies que es respiren aires festius en aquest municipi baixmontsenyenc i aquest darrer cap de setmana ja s'han portat a terme els primers actes com el biketrial o la quina per anar fent boca fins aquest pròxim cap de setmana que és quan es viurà el gruix de la Festa Major. I en aquest sentit, enguany es presenta la gran novetat de la Festa de la tapa i la cervesa que tindrà lloc aquest divendres.

La festa es concentrarà al carrer del Sol a partir de les 7 de la tarda i s'allargarà fins les 12 de la nit on els establiments del municipi oferiran tapes variades que es podran acompanyar amb diverses cerveses artesanes. Estarà amenitzada amb les actuacions de diverses Corals de Gospel i els grups Gradus ad Parnassum i Sunset hill. A partir de les 1/4 d'11 de la nit a més, hi haurà teatre amb l’obra “El meu veí és un barrut” a càrrec del Grup de Teatre de Vallgorguina a La Fàbrica. I a les 2/4 d'1 de la matinada, al poliesportiu, Nit jove amb els grups “La banda del panda”, “Polka misèria” i “Rumba al bar”.
 
La Festa Major de Vallgorguina, amb actes per a tots els gustos i edats, també hi destaca el correfoc de dissabte a càrrec dels Diables de Sant Celoni i tot seguit la Nit d’humor amb L’Àngel i amb Joan Pera, acabant la festa amb una Nit jove, al poliesportiu. Pel que fa al diumenge 21 de setembre, cal destacar la Trobada castellera a partir de les nou del matí.

L'alcalde Joan Mora remarca la importància de les entitats, associacions i particulars que han participat en les comissions de treball perquè la Festa Major sigui popular i participativa. Una festa que també té els seus espais de caire nacional com l'exposició "1714" organitzada per l'Associació Cultural Vallgorguina (ACV) que vol retre homenatge als tyres-anys del final de la Guerra de Successió i també la venda d'estelades solidàries. A més, la Festa Major d'enguany s'escau amb el 30è aniversari del premi Mn Narcís Saguer i els 20 anys de Patins Vallgorguina.
 

Programa Festa Major Vallgorguina / Ajuntament de Vallgorguina


 
Arxivat a