Milers de veus del Baix Montseny reclamen a la Via Catalana poder votar

Redacció
11 de setembre del 2014
Vista del Tram 61 de la Via Catalana 2014 Foto: Jordi Purtí

El Baix Montseny ha tornat a viure una multitudinària mobilització aquesta Diada, amb més de 7.500 persones que s'han traslladat a la Via Catalana de Barcelona i han format part d'aquest 1.800.000 persones que, segons dades de la Guàrdia Urbana de Barcelona, han format la V i han omlert la Gran Via i la Diagonal de Barcelona al llarg d'onze quilòmetres, amb un clàm unànime: els catalans volen votar.

La mobilització de l'Onze de Setembre ha consistit en una immensa V entre les places d'Ildefons Cerdà i Pius XII fins a les Glòries seguint els eixos de la Diagonal i la Gran Via . Al llarg d'aquests onze quilòmetres els participants han dibuixat amb les seves samarretes grogues i vermelles una gran senyera de banda a banda de les avingudes.

Les seccions locals de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) així com Òmnium Cultural, les dues entitats que han organitzat la demostració de força sobiranista, han omplert prop d'un centenar d'autocars que han conduït el gruix dels manifestants a Barcelona, però també n'hi ha hagut que han preferit desplaçar-se a la ciutat comtal amb el seu vehicle propi o bé amb tren.

A l'edició de demà publicarem les galeries de fotos de diversos municipis.

Un dels autocars que han sortit de Sant Celoni Foto: Jordi Purtí


V a la Diagonal Foto: @gelopezfageda